Liquid Tales
-
FERMENTATION Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΥΜΩΣΗΣ
Την τεχνική της ζύμωσης ή αλλιώς "fermentation" τη συναντούμε σε αναρίθμητα bars του πλανήτη τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, το φαινόμενο της ...
21 Μαΐου -
ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ GIN
Είναι πολύ χρήσιμο για τους λάτρεις του Gin και γενικότερα να ξέρουν να ξεχωρίζουν τις αλήθειες από τους μύθους σχετικά με το Gin. Έτσι, ...
02 Απριλίου -
ΒΕΡΜΟΥΤ Ή VERMOUTH
Δεκαπέντε έτη έχουν περάσει και ακόμα θυμάμαι τον πατέρα μου να με συμβουλεύει να πίνω μόνο "βερμουτάκι" κατά τη διάρκεια των βραδινών μου ...
03 Φεβρουαρίου -
Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ
Τα τελευταία χρόνια, o όρος "βιωσιμότητα" συστήθηκε στην παγκόσμια κοινότητα και ευτυχώς η σημαντικότητά της έγινε άμεσα αντιληπτή από τον ...
09 Ιανουαρίου -
ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ
Η βιομηχανία των μη αλκοολούχων αποσταγμάτων είδε τις πωλήσεις της να ανεβαίνουν αρκετά τα τελευταία χρόνια και να εκτοξεύονται εν μέσω της ...
02 Δεκεμβρίου -
WHAT ABOUT GIN & TONIC?
Στην επαγγελματική μου πορεία ως bartender έχω ερωτηθεί πολλές φορές από τους καλεσμένους μου για το ποιο είναι το καλύτερο cocktail. Χωρίς ...
04 Σεπτεμβρίου -
"Ο ΑΦΑΝΗΣ ΗΡΩΑΣ" aka ΠΟΤΗΡΙ
Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά θα περίμεναν πως στο πρώτο μου άρθρο με την οικογένεια του "FineBeing" θα έγραφα για κάποιο cocktail ή κάποιο ...
24 Ιουλίου
