Spirits
-
ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ;
Εσύ γνώριζες ότι ανάμεσα στις περιπτώσεις των διασήμων που έκαναν τα πιο καυτά deals με τη βιομηχανία του αλκοόλ είναι ο George Clooney και ...
10 Σεπτεμβρίου -
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ NEGRONI;
Το ιταλικό aperitivo του Camillo Negroni και οι παραλλαγές του, το Americano, το Boulevardier και το Sbagliato είναι από τα ...
02 Αυγούστου -
ΤΑ READY TO DRINK Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΕΤΟΙΜΑ COCKTAILS
Πώς θα σου φαινόταν να μην έχεις κανονίσει να βγεις, αλλά να μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου cocktail σε γυάλινο μπουκάλι ή σε ...
31 Μαΐου -
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΤΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ;
Η ποτοαπαγόρευση ήταν ένας συνταγματικός νόμος που απαγόρευε την παραγωγή, διακίνηση, μεταφορά και εισαγωγή όλων των αλκοολούχων προϊόντων ...
11 Μαρτίου -
ΒΕΡΜΟΥΤ Ή VERMOUTH
Δεκαπέντε έτη έχουν περάσει και ακόμα θυμάμαι τον πατέρα μου να με συμβουλεύει να πίνω μόνο "βερμουτάκι" κατά τη διάρκεια των βραδινών μου ...
27 Ιανουαρίου -
ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
Η εποχή που το malt whisky ήταν για λίγους, έχει περάσει. Ο κόσμος πίνει malt whisky όλο το χρόνο ακόμα και μέσα στο κοκτέιλ του, ...
25 Ιανουαρίου -
GIN MONKEY 47 Ο ΥΜΝΟΣ ΣΤΟ CRAFTMANSHIP ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ
Αρώματα από τον γερμανικό Μέλανα Δρυμό, η ιστορία μιας μαϊμούς και 2,5 χρόνια δοκιμών για την τέλεια συνταγή. Τόσα χρειάστηκαν για να ...
15 Ιανουαρίου -
2+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ BAR
Κάθε επίσκεψη σε ένα bar αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία. Η ατμόσφαιρα, η μουσική, ο χώρος, η παρέα ή όχι, η φιλοξενία του εκάστοτε ...
04 Οκτωβρίου -
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟ SUSTAINABLE HUMANITY Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;
For English, click here. Σε λίγο καιρό ετοιμάζω βαλίτσες για το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου εκεί θα εκπροσωπήσω την Ισπανία, ως νικητής του...
20 Αυγούστου -
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WINE COBBLER;
Αν ψήφιζε το κοινό 200 περίπου χρόνια πριν και λίγο πιο μακριά από εδώ, για την επιλογή ενός δροσιστικού ποτού στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν ...
30 Ιουνίου -
FERMENTATION Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΥΜΩΣΗΣ
Την τεχνική της ζύμωσης ή αλλιώς "fermentation" τη συναντούμε σε αναρίθμητα bars του πλανήτη τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, το φαινόμενο της ...
20 Ιουνίου -
TA LOW ABV ΠΟΤΑ
Με τον όρο "low abv" αναφερόμαστε σε ποτά χαμηλής αλκοολικής περιεκτικότητας (καθώς abv=alcohol by volume). Ίσως όχι και τόσο κοντά στην ...
13 Μαΐου

LOAD MORE