Pastry
-
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MACARON;
Τα Macarons (μακαρόν) είναι αυτές οι αέρινες μαρέγκες αμυγδάλου που στη συνέχεια διαμορφώνονται σε μπισκότα "σάντουιτς" γεμισμένα με ...
02 Μαΐου -
Η ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ CRÈME BRÛLÉE
Η αρωματική κρέμα της Crème Brûlée ξεχωρίζει για τη βελούδινη υφή και τη γεύση της που απογειώνεται με την καραμέλα που δημιουργείται ...
12 Μαρτίου -
ΤΑ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ MOELLEUX ΚΑΙ SOUFFLE
Moelleux au Chocolat είναι το γλυκό που συναντάμε σχεδόν παντού. Από ένα καλό εστιατόριο, ένα γαστρομπάρ, μέχρι και στα ράφια των σούπερ ...
02 Μαρτίου -
Η ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΟΥΠΑ ΚΑΚΑΟ
Για χιλιάδες χρόνια ιστορίας το κακάο ή αλλιώς Theobroma cacao ήταν ένα ανεκτίμητο, ιερό, ακόμη και μαγικό ρόφημα, σύμβολο δύναμης, προνόμιο...
16 Φεβρουαρίου -
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Τι σημαίνει δημιουργικότητα; "Δημιουργικότητα", μία αρκετά περίπλοκη έννοια, η οποία συχνά ορίζεται ως η ικανότητα του ανθρώπου να ...
16 Αυγούστου -
Η 360° ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ
Η εμπειρία των επισκεπτών ξεκινάει από την κράτηση και επεκτείνεται μέχρι το check-out και έχει να κάνει με τα σημεία που ο επισκέπτης ...
27 Ιουλίου -
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ - Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ
Η λέξη "Γαστρονομία" ίσως προκαλεί σύγχυση, καθώς συχνά θεωρείται ότι αφορά στην προσφορά ακριβού, πολύπλοκου και ασυνήθιστου ...
24 Ιουλίου -
ΓΛΥΚΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ "ΜΕ ΑΓΑΠΗ"
Είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουμε ακούσει από κάποιον ή οι ίδιοι να πει τη φράση το έκανα ή το έφτιαξα "με αγάπη" γι’ αυτό είναι τόσο νόστιμό ...
22 Ιουλίου
