Eating
-
ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ CHEFS ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
Όταν αλλάζουν οι προτάσεις ενός εστιατορίου σε ένα μενού, ίσως να μην ξεκινούν από τα πιάτα. Ίσως να ξεκινούν από τις συνθήκες. Από ...
25 Δεκεμβρίου -
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ MICHELIN GUIDE ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;
Η ανακοίνωση ήρθε ως η πιο αναπάντεχη έκπληξη, αν και υπήρχαν ψίθυροι: η Θεσσαλονίκη εντάσσεται στον γαστρονομικό οδηγό Michelin. Από ...
18 Δεκεμβρίου -
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΨΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ ΣΟΥΡΑΝΗ;
Είναι ένας ταξιδευτής της γεύσης που αναζητά την ιστορία πίσω από κάθε πιάτο, την αλήθεια της πρώτης ύλης, αυτός είναι ο Μαρίνος Σουράνης. ...
10 Δεκεμβρίου -
ΓΙΑΤΙ ΤΟ AFTERNOON TEA ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ
Από τις πρώτες φθινοπωρινές Κυριακές, όταν η ομίχλη αρχίζει να ακουμπά τις κορυφές και ο αέρας γίνεται πιο καθαρός, η Πάρνηθα αποκτά έναν ...
20 Νοεμβρίου -
ΠΩΣ Η GAEA ΓΙΟΡΤΑΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ
Στους φωτεινούς κήπους του Anassa City Events, η Αθήνα υποδέχθηκε μια γιορτή αφιερωμένη σε τρεις δεκαετίες ιστορίας. Η επέτειος των 30 ...
17 Νοεμβρίου -
HOW GAEA CELEBRATED IN ATHENS 30 YEARS OF EXCELLENCE
Under the soft November sky of Athens, the gardens of Anassa City Events transformed into a luminous stage celebrating a journey that began ...
14 Νοεμβρίου -
3 MICHELIN STARS IN GREECE IN A UNIQUE HIGH GASTRONOMY MASTERCLASS
If there is one word that describes the cuisine of Disfrutar, the best restaurant in the world for 2024 according to The World’s 50 Best ...
19 Οκτωβρίου -
ΓΙΑΤΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ;
Αρχές Οκτώβρη. Η θερμοκρασία στην πόλη έχει ήδη πέσει και η ζέστη του καλοκαιριού μοιάζει μακρινή ανάμνηση. Τα απογεύματα φέρνουν μια ...
03 Οκτωβρίου -
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ UMAMI;
Το Umami αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό όλων των γεύσεων που δεν μπορούν να ταυτιστούν συγκεκριμένα με μία. Δεν είναι κάτι ίδιο με το...
14 Σεπτεμβρίου -
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ANTONIO BACHOUR Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Ο Antonio Bachour έχει τιμηθεί τρεις χρονιές ως Best Pastry Chef in the World από το Best Chefs Foundation και τα γλυκά του ξεχωρίζουν για ...
25 Αυγούστου -
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΒΟΥΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;
Στην καρδιά ενός αστικού καλοκαιριού, όταν η άσφαλτος αντανακλά τον ήλιο και τα πάντα μοιάζουν ακίνητα από τη ζέστη, η ιδέα να «ανέβεις» ...
29 Ιουλίου -
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΟΥ MICHELIN GUIDE;
Γνωρίζεις ότι ο οδηγός Michelin διαθέτει μια ομάδα επιθεωρητών "κατασκόπων" με υψηλή εξιδείκευση στο χώρο της Γαστρονομίας που δουλειά τους ...
25 Μαΐου
LOAD MORE