Drinking
-
ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ;
-Πως σε λένε; -Αναστάσιο. -Από πού είσαι; -Από Ελλάδα. -Σομελιέ από Ελλάδα; Κάνετε κρασί στην Ελλάδα; Αυτή η συζήτηση ήταν πολύ συνηθισμένη ...
09 Δεκεμβρίου -
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ SOLERA;
Το σύστημα Solera είναι κατά κύριο λόγο ένα ισπανικό σύστημα παλαίωσης με κλασματική ανάμειξη που επιτρέπει στους παραγωγούς να παραδίδουν ...
08 Νοεμβρίου -
ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ;
Εσύ γνώριζες ότι ανάμεσα στις περιπτώσεις των διασήμων που έκαναν τα πιο καυτά deals με τη βιομηχανία του αλκοόλ είναι ο George Clooney και ...
10 Σεπτεμβρίου -
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ NEGRONI;
Το ιταλικό aperitivo του Camillo Negroni και οι παραλλαγές του, το Americano, το Boulevardier και το Sbagliato είναι από τα ...
02 Αυγούστου -
ΕΣΥ ΠΙΝΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;
Αγαπάς το κόκκινο κρασί, αλλά σου έχουν μάθει ότι δεν τα πίνουμε το καλοκαίρι; Γιατί άραγε το καλοκαίρι επιλέγoυμε να πίνουμε λευκά κρασιά; ...
12 Ιουλίου -
ΤΑ READY TO DRINK Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΕΤΟΙΜΑ COCKTAILS
Πώς θα σου φαινόταν να μην έχεις κανονίσει να βγεις, αλλά να μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου cocktail σε γυάλινο μπουκάλι ή σε ...
31 Μαΐου -
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΤΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ;
Η ποτοαπαγόρευση ήταν ένας συνταγματικός νόμος που απαγόρευε την παραγωγή, διακίνηση, μεταφορά και εισαγωγή όλων των αλκοολούχων προϊόντων ...
11 Μαρτίου -
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ SOMMELIER ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΙΝΟΧΟΙΑΣ;
Πριν λίγες μόνο ημέρες ολοκληρώθηκε ο Πανελλήνιος Διαγωνισμόςγια τον καλύτερο οινοχόο, με νικητή για 3η φορά τον Άρη Σκλαβενίτη, που την ...
11 Φεβρουαρίου -
ΠΩΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ H ΠΟΙΟΤΗΤΑ Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΚΑΦΕ ΤΗΣ NESPRESSO PROFESSIONAL;
Aν έχεις υψηλά standards για ό,τι προσφέρεις και ό,τι απολαμβάνεις και υπάρχει ένα προιόν που συνδυάζει premium ποιότητα, κουλτούρα βασιμένη...
08 Φεβρουαρίου -
ΒΕΡΜΟΥΤ Ή VERMOUTH
Δεκαπέντε έτη έχουν περάσει και ακόμα θυμάμαι τον πατέρα μου να με συμβουλεύει να πίνω μόνο "βερμουτάκι" κατά τη διάρκεια των βραδινών μου ...
27 Ιανουαρίου -
ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
Η εποχή που το malt whisky ήταν για λίγους, έχει περάσει. Ο κόσμος πίνει malt whisky όλο το χρόνο ακόμα και μέσα στο κοκτέιλ του, ...
25 Ιανουαρίου -
GIN MONKEY 47 Ο ΥΜΝΟΣ ΣΤΟ CRAFTMANSHIP ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ
Αρώματα από τον γερμανικό Μέλανα Δρυμό, η ιστορία μιας μαϊμούς και 2,5 χρόνια δοκιμών για την τέλεια συνταγή. Τόσα χρειάστηκαν για να ...
15 Ιανουαρίου
LOAD MORE