Drinking
-
ΒΕΡΜΟΥΤ Ή VERMOUTH
Δεκαπέντε έτη έχουν περάσει και ακόμα θυμάμαι τον πατέρα μου να με συμβουλεύει να πίνω μόνο "βερμουτάκι" κατά τη διάρκεια των βραδινών μου ...
27 Ιανουαρίου -
ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
Η εποχή που το malt whisky ήταν για λίγους, έχει περάσει. Ο κόσμος πίνει malt whisky όλο το χρόνο ακόμα και μέσα στο κοκτέιλ του, ...
25 Ιανουαρίου -
GIN MONKEY 47 Ο ΥΜΝΟΣ ΣΤΟ CRAFTMANSHIP ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΞΗΣ
Αρώματα από τον γερμανικό Μέλανα Δρυμό, η ιστορία μιας μαϊμούς και 2,5 χρόνια δοκιμών για την τέλεια συνταγή. Τόσα χρειάστηκαν για να ...
15 Ιανουαρίου -
ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Με το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων να αποπνέει μια νότα αισιοδοξίας και χαράς αυτή την εποχή που διανύουμε, εμείς βάζουμε τα καλά μας ...
25 Δεκεμβρίου -
ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΜΠΑΝΙΑ;
Η Σαμπάνια είναι αφρώδης οίνος Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Appellation d'Origine Contrôlée-AOC) που παράγεται μόνο σε μια ...
05 Δεκεμβρίου -
2+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ BAR
Κάθε επίσκεψη σε ένα bar αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία. Η ατμόσφαιρα, η μουσική, ο χώρος, η παρέα ή όχι, η φιλοξενία του εκάστοτε ...
04 Οκτωβρίου -
ΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ Ή ΑΛΛΙΩΣ DECANTING ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ;
Όλοι στο χώρο του κρασιού αναρωτιούνται συχνά να μεταγγίσουν ένα κρασί ή όχι, πότε και αν πρέπει να κάνουν decanting και τι θα πετύχουν με ...
17 Σεπτεμβρίου -
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟ SUSTAINABLE HUMANITY Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;
For English, click here. Σε λίγο καιρό ετοιμάζω βαλίτσες για το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου εκεί θα εκπροσωπήσω την Ισπανία, ως νικητής του...
20 Αυγούστου -
ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Μια από τις πολύ ευχάριστες πτυχές του να μαθαίνει κάποιος πληροφορίες που αφορούν το κρασί είναι και η δημιουργία μιας συλλογής κρασιών, ...
24 Ιουλίου -
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ;
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί το καλοκαίρι επιλέγoυμε να πίνουμε λευκά κρασιά; Μήπως μας επηρεάζουν τα παρακάτω κλισέ; Κλισέ #1: "Το καλοκαίρι...
15 Ιουλίου -
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WINE COBBLER;
Αν ψήφιζε το κοινό 200 περίπου χρόνια πριν και λίγο πιο μακριά από εδώ, για την επιλογή ενός δροσιστικού ποτού στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν ...
30 Ιουνίου -
FERMENTATION Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΥΜΩΣΗΣ
Την τεχνική της ζύμωσης ή αλλιώς "fermentation" τη συναντούμε σε αναρίθμητα bars του πλανήτη τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, το φαινόμενο της ...
20 Ιουνίου

LOAD MORE