ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης

Από την Ίμπιζα ως την Ελλάδα…ένα ποτάκι δρόμος!

BIO

Liquid Tales by Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης και ασχολούμαι με τον χώρο της εστίασης και των bars τα τελευταία 15 χρόνια.

Γεννήθηκα και ενηλικιώθηκα στη Θεσσαλονίκη. Στα 18 μου έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα στον κλάδο, καθαρά για οικονομικούς λόγους.

Τρία χρόνια αργότερα ήρθα σε επαφή με τον κόσμο του bar και εκείνη ήταν η στιγμή που μια μεγάλη αγάπη γεννήθηκε.

Το 2013 ξεκίνησα να εργάζομαι ως bartender στη Μύκονο, στο εστιατόριο-bar Interni που στη συνέχεια εξελίχθηκε σε ένα από τα σημεία αναφοράς της επαγγελματικής μου πορείας. Το 2014 μετακόμισα στην Αθήνα συνεχίζοντας την επαγγελματική μου ανέλιξη δουλεύοντας σε ένα από τα πιο πρωτοπόρα εστιατόρια - bar της πόλης, το Cinco. Ακολούθησε το Dry & Raw στο Κολωνάκι, όπου ανέλαβα τη δημιουργία του bar program.

Οι μετακινήσεις λόγω εργασίας μεταξύ Αθήνας και Μυκόνου διήρκησαν 5 χρόνια, ώσπου το 2019 προέκυψε μία πρόταση από την Ίμπιζα της Ισπανίας.

Θέλοντας λοιπόν να επεκτείνω τους επαγγελματικούς μου ορίζοντες, αποφάσισα να αφήσω το νησί των ανέμων για το νησί των Βαλεαρίδων.

Στην Ίμπιζα ξεκίνησα να εργάζομαι ως Bar Manager στο εστιατόριο-bar Jul’s, μέρος που αποτελεί μέχρι και σήμερα την επαγγελματική μου στέγη.

Σημαντικό κομμάτι στη μέχρι τώρα πορεία μου, έχει υπάρξει η συνεργασία με τη Belvedere Vodka, ως μέλος του project “Single rye Collective”.