ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

OPINIONS

Μοιράσου την δική σου finebeing εμπειρία

Για εμάς το "fine" είναι πολυδιάστατο. Δεν είναι μόνο κάτι με υψηλή τιμή, ή αυτό που έχει περιορισμένη έκδοση και ίσως συλλεκτική αξία . Νοιώθουμε ότι το να απολαμβάνεις το Fine δεν είναι ένα απρόσιτο όνειρο. Δεν έχει κανόνες ή όρια. Εάν το θέλεις πραγματικά, μπορείς να το αναγνωρίζεις κάθε λεπτό στην καθημερινή σου ζωή.

Ποιο είναι το δικό σου finebeing;

SHARE IT dark-arrow
 • FineBeing για μένα είναι οι καθημερινές στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπώ, εκείνες οι απρογραμμάτιστες συναντήσεις με αγκαλιές και καφέδες μαζί με φίλους που έχεις να δεις καιρό, είναι να μοιράζεσαι τα μικρά πράγματα που αγαπάς, να γελάς δυνατά και να ταξιδεύεις.

  Κατερίνα Καραντώνη
 • Το FineBeing εδράζει στο ανεπιτήδευτο, σε αυτό το οποίο είναι εξαιρετικό χωρίς να χρειάζεται να είναι πομπώδες. Οι μικρές και μεγάλες στιγμές οι οποίες πηγάζουν από την φυσικότητα των επιλογών μας. FineBeing είναι η επίσκεψη σε ένα εστιατόριο με τρία αστέρια Michelin αλλά και το τραπέζι της γιαγιάς με χειροποίητα εδέσματα. Όταν ξέρεις τι θέλεις τότε σίγουρα είσαι ένας BeFiner.

  Τζάκο Λεβή
 • Πύρρος Σπυρίδων Τσάτσης

  FineBeing για μένα είναι να είσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που σε αγαπούν. Να μπορείς να αποβάλλεις από την ζωή την αρνητικότητα και να κρατάς μόνο τα θετικά σε αυτήν δύσκολη εποχή που ζούμε. Να ζεις την κάθε μέρα, να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή όπου και να είσαι, και κυρίως να εκτιμάς το χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους, γιατί το πλήρωμα του χρόνου θα έρθει και δεν θα είναι πάντα εκεί. Το δικό μου FineBeing είναι στα απλά πράγματα γιατί αυτά έχουμε πραγματικά ανάγκη.

  Πύρρος Σπυρίδων Τσάτσης
 • FineBeing για μένα είναι η ίδια μας η ζωή και ό,τι περιβάλει την καθημερινότητά μας. Τα χαμόγελα των παιδιών, οι αγκαλιές των ανθρώπων που αγαπάμε και τόσες απλές και καθημερινές καταστάσεις. Ένα ποτήρι καλό αλκοόλ και οι ιστορίες που κρύβει. Η αθόρυβη στήριξη φίλων και συγγενών στις δύσκολες, αλλά και στις εύκολες στιγμές. Να χορεύουμε ελεύθεροι με τη μουσική που μας αρέσει.

  Κλαίρη Σεμερτζίδου
 • Ισορροπία, Αποδοχή, Γαλήνη, με αυτή τη σειρά. Ισορροπία ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει σου γιατί μέσα από αυτά αυτοπροδιορίζεσαι. Αποδοχή των άλλων γιατί μόνο τότε θα αποδεχθείς τον εαυτό σου δίχως να τον προβάλλεις σε αυτούς. Γαλήνη που η ισορροπία και η αποδοχή σού χαρίζουν απλόχερα. Τότε θα νιώσεις FineBeing!!!

  Θοδωρής Ηλιόπουλος
 • Ως my Finebeing προσδιορίζω τις μικρές χαρές της καθημερινότητάς μας. Ένα γευστικό ποτό, ένα νόστιμο πιάτο φαγητό φτιαγμένο με αγάπη, ένα όμορφο καινούριο τραγούδι, έναν παφλασμό από ένα κύμα, το χαμόγελο των ανθρώπων της οικογένειάς μας, το πείραγμα των φίλων μας.

  Δημήτρης Λαμπρινός
 • THE BOOK THE BOOK
 • Από ένα γρήγορο τρέξιμο στο πάρκο και κουβέντα με τον εαυτό μας ως ενα ποτήρι κρασί με φίλους μέχρι μια δεξίωση όλα στη ζωή είναι θέμα finebeing.

  Γιώργος Ρούσσος
 • "Ζήσε με πάθος κάθε στιγμή, διεκδίκησε κάθε όνειρο ή επιθυμία σου,ψάξε να ανακαλύψεις μέσα σου κάθε συναίσθημα που μπορείς να νιώσεις, γεύσου κάθετι στη ζωή,be finebeing ,keep finebeing.gr"

  Χαράλαμπος Γουτσίκας
 • "Το FineBeing θα μπορούσε να μεταμορφώσει τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα και να μας κάνει πιο συνειδητοποιημένους όσον αφορά σε εκείνα τα μικρά πράγματα που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Είναι η θετική στάση ζωής που γίνεται η αφετηρία για να το πετύχουμε."

  Περσεφόνη Προβατάρη
 • "Αν ο άνθρωπος δεν αγαπήσει ο ίδιος τον εαυτό του, καμία σχέση στη ζωή του δεν θα είναι ποτέ ανιδιοτελής και αληθινή… Διότι η αληθινή αγάπη είναι δύναμη και ελευθερία. Finebeing είναι η προσωπική απογείωση της ακατέργαστης ανάγκης για ελευθερία μέσα από νέες διαστάσεις απόλαυσης."

  Πάνος Αλμυράντης
 • "Ο επαναπροσδιορισμός των αξιών, βάζοντας σε προτεραιότητα τις συνήθειες εκείνες που ενισχύουν την ευζωία μας."

  Γρηγόρης Λιασίδης
 • "Επειδή λοιπόν finebeing για εμένα είναι η μέγιστη απόλαυση και η μέγιστη προσφορά στην κοινωνία και στην επιχειρηματικότητα, έχω επιλέξει να "λειτουργώ" στην καθημερινότητά μου όσο το δυνατόν φιλικότερα προς το περιβάλλον, με χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, λιγότερα απόβλητα, ενώ το επιχειρηματικό μοντέλο που έχω επιλέξει είναι να βοηθήσω τις επιχειρήσεις να πάρουν το συγκεκριμένο δρόμο."

  Σωτήρης Μυλωνάς
 • "Μόνο δίνοντας αξία και προσοχή στις λεπτομέρειες ο καθένας στο κομμάτι που τον αφορά, θα πετύχουμε μια πιο εκλεπτυσμένη καθημερινότητα. Αυτό ουσιαστικά είναι το finebeing κατά τη γνώμη μου. Κι εμείς όλοι που μας απασχολούν τα μικρά αυτά σημεία που κάνουν τη διαφορά τελικά, είμαστε οι BeFiners - οι εκλεπτυσμένοι κατά την άποψη μου."

  Βασίλης Αρνάκης
 • "Ο τρόπος για να είσαι ευτυχισμένος, να αγαπάς, να σέβεσαι και να προσέχεις τον εαυτό σου. Αυτό είναι FineBeing για εμένα".

  Σωτήρης Ευαγγέλου
 • "Για εμένα το Fine αναπαριστά όλες τις γλυκές, πολύχρωμες, πολύτιμες και συνεπώς μοναδικές στιγμές που έχουμε την ευκαιρία να συλλέξουμε κατά τη διάρκεια του σύντομου, αλλά και συνάμα μακρινού ταξιδιού μας σε αυτό τον κόσμο.

  Όσες περισσότερες τέτοιες στιγμές καταφέρουμε να μαζέψουμε σε αυτό το περιπετειώδες ταξίδι μας, τόσο πιο γεμάτοι και χορτασμένοι νιώθουμε, τόσο πιο Finebeing είμαστε".

  Δημήτρης Χρονόπουλος
 • Architecture Architecture
 • "Το finebeing είναι μια γνώριμη έννοια στους Έλληνες μιας που ουσιαστικά πρόκειται για την καλοπέραση που όμως σχετίζεται όχι απαραίτητα με την ευμάρεια και την οικονομική επιφάνεια, παρόλο που σαφώς βοηθάει, αλλά με την ποιότητα ζωής.

  Η ποιότητα ζωής είναι για τον καθένα κάτι ξεχωριστό. Έτσι για κάποιους αυτό μπορεί να σημαίνει ένα ταξίδι, ένα καλό φαγητό, μια αγαπημένη ταινία, ένα καλό βιβλίο ή ακόμα και έναν απλό καφέ με τον κολλητό μας. Την πολυτέλεια μπορούμε να την βρούμε και να την απολαύσουμε και στα πιο απλά πράγματα. Τα πάντα είναι θέμα οπτικής και προσωπικών επιλογών, έτσι και η καλή ζωή και το finebeing θα πρέπει να είναι μια συνειδητή επιλογή για όλους μας. Η καλή διάθεση και η θετικότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά στο να επιτύχουμε ώστε το finebeing να είναι κομμάτι της ζωής μας καθημερινά!"

  Απόστολος Αλτάνης
 • "Να μη σταματάς! Να μη σταματάς να μαθαίνεις, να αποκτάς εμπειρίες, να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα, μέρη & ανθρώπους, να εξελίσεσαι.

  Να σταματάς! Να σταματάς για να ξεκουράζεις το σώμα και το μυαλό σου, για να αφομοιώνεις ό,τι κατάφερες και ό,τι δεν κατάφερες και για να σκεφτείς τι θα κάνεις διαφορετικά στο μέλλον, πώς θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος.

  Και να πιστεύεις! Στον εαυτό σου, στους ανθρώπους που έχεις επιλέξει να έχεις γύρω σου, σε αυτά που βλέπεις και σε αυτά που δε βλέπεις.

  Αυτά είναι για μένα το FineBeing." 

  Χρήστος Μανιάκης
 • "Το FineBeing για μένα δεν είναι έννοια, αλλά στάση ζωής. Είναι η ανάγκη μου να κάνω την κάθε μέρα μου ξεχωριστή μέσα από απλά και καθημερινά πράγματα που αγαπώ και με εκφράζουν. Θεωρώ πως όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν BeFiner."

  Ευάγγελος Ψωφίδης
 • Design Design
 • "Το FineBeing για μένα θα το ορίσω κάτω από το πρίσμα της μόδας και δείχνει ένα μοναδικό δρόμο για το μέλλον, αυτόν που ταυτίζει το design με τη βιωσιμότητα των πρώτων υλών και τη διαφάνεια στην αλυσίδα παραγωγής."

  Δήμητρα Νάνου
 • "Να έχεις σαν καθημερινό μέλημα την προσωπική σου βελτίωση. Να θέτεις συνέχεια στόχους και να τους κατακτάς. Να προσπαθείς να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, όχι μόνο για σένα, αλλά και για τους γύρω σου. Να μπορείς να εξελίσσεσαι και μέσα από αυτό να επηρεάζονται θετικά και αυτοί με τους οποίους συναναστρέφεσαι.

  Να μπορείς να περνάς όμορφες, αλλά ταυτόχρονα δημιουργικές στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Να είσαι δοτικός χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα."

  Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
 • "Ένα τραγούδι που αγάπησα επειδή έπεσα τυχαία πάνω του στο ραδιόφωνο. Ένα ποτό που δοκίμασα απρόσμενα. Ένα βλέμμα σου. Ένα βλέμμα της. Μια γουλιά. Μια μπουκιά. Ένα γέλιο. Αν πρέπει να περιγράψω το finebeing θα το παρομοίαζα με ένα μωσαϊκό από στιγμές που συνέβησαν κάποτε, τυχαία, αλλά η επίδρασή τους συνεχίζει να είναι τεράστια πάνω μου από επιλογή."

  Σπύρος Πατσιαλός
 • "FineBeing: Μια λέξη συνθέτη και πολυδιάστατη. 

  Για μένα το FineBeing είναι πολύ απλό, αλλά και πολύπλοκο. Με τρεις διαφορετικές έννοιες, αλλά ένα αποτέλεσμα. Αφθονία αισθήσεων. Πληρότητα. Αγάπη για τον εαυτό μας. Το αποτέλεσμα: Αγάπη για όμορφες στιγμές.

  Δεν χρειάζεται πάντα να είναι ακριβό. Δεν είναι απρόσιτο. Δεν είναι άπιαστο. Είναι όμως μοναδικό για τον καθένα μας. Είναι δίπλα μας. Είναι τόσο εύκολο να ζήσεις και να απολαύσεις την εμπειρία! Αρκεί να αφεθείς! Αρκει να ανοίξεις τα μάτια των αισθήσεων!

  FineBeing: η ζωή είναι ένα ταξίδι αισθήσεων."

  Χρύσα Δημητριάδου
 • "Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να ανταλλάζεις σκέψεις, απόψεις ιδέες και τεχνικές. Μέσα από τη σελίδα αυτή εμπνέεις και εμπνέεσαι, ανακαλύπτεις πτυχές, χώρους, μέρη, στην ουσία είναι ένα χρηστικό εργαλείο γνώσης είναι ένα FineBeing!"

  Αλέξανδρος Αλεξίου
 • The Pass The Pass
 • "Αν φιλοσοφία είναι η στάση ζωής προς αναζήτηση της αλήθειας, το FineBeing είναι η στάση ζωής προς αναζήτηση της ευτυχίας.

  Η αναζήτηση αυτή αφορά από καθημερινά, μικρά πράγματα μέχρι τις εμπειρίες που οδηγούν στην ολοκλήρωση. Πράγματα ή καταστάσεις που είναι δίπλα μας και δεν έχουν λάβει την προσοχή που τους αρμόζει ή που μέχρι σήμερα αγνοούσαμε την ύπαρξη τους, η αναζήτηση είναι καθημερινή και έχει αρκετές στάσεις.

  Και οι στάσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είναι αυτές που έχουν τελικά νόημα."

  Θοδωρής Αναγνώστου
 • "Στο δικό μου μυαλό όταν ακούω τη λέξη FineBeing σκέφτομαι ανθρώπους που απολαμβάνουν τη ζωή. Άτομα που έχουν βρει το κλειδί της ευτυχίας και επιλέγουν να ζουν όμορφα. Παρά τις δυσκολίες. Ο τρόπος να ζεις όμορφα είναι θέμα οπτικής της ζωής. 

  Για μένα FineBeing είναι η νοοτροπία να θέλεις να βρίσκεις τη χαρά και την ποιότητα στη ζωή σου σε μικρά πράγματα και να είσαι δυνατός στις μεγάλες δυσκολίες χωρίς διάθεση παραίτησης."

  Χρήστος Παπαδόπουλος
 • "FineBeing:  "καλά" + "να είσαι". Σε ελεύθερη απόδοση σημαίνει "να είσαι καλά".

  Το πώς νιώθει ο καθένας μας "καλά" είναι υποκειμενικό. Ωστόσο, σίγουρα όλοι μας έχουμε νιώσει πραγματικά καλά σε περιόδους που είμαστε ευτυχισμένοι ή ερωτευμένοι, όταν κάνουμε μια μικρή βόλτα στη φύση ή όταν συναντιόμαστε με κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο. Ακόμα και όταν δούμε μια ωραία ταινία ή χαθούμε στη μαγική αφήγηση ενός βιβλίου. Ή όταν περιποιηθούμε λίγο τον εαυτό μας και αφιερώσουμε χρόνο στους στόχους μας. Μια φωνή, μια μουσική ή ακόμα και ένα απολαυστικό φλιτζάνι καφέ μπορούν να μετατρέψουν μια κακή σου μέρα σε καλή. Κάθε μέρα είναι καινούργια, και σίγουρα κάθε μέρα έχεις τη δυνατότητα να "είσαι καλά". Το κλειδί της ευτυχίας λοιπόν, βρίσκεται στις μικρές στιγμές και απολαύσεις της καθημερινότητας."

  Χριστιάνα Κουδέρη