ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πάνος Αλμυράντης

Ο President του European Hotel Managers Association έχει υψηλά ηθικά και επαγγελματικά πρότυπα και στόχος του είναι να πραγματοποιεί τα όνειρα των πελατών του.

BIO

From Zero to Hero by Πάνος Αλμυράντης

Είμαι ο Πάνος Αλμυράντης με ακαδημαϊκές σπουδές και επαγγελματική εμπειρία σε Ελλάδα, Ελβετία & ΗΠΑ, οι οποίες με οδήγησαν από νεαρή ηλικία στη διεύθυνση ξενοδοχείων.

Η επαγγελματική μου παρακαταθήκη έχει σκαλιστεί με ζέση, κάτω από μια ομπρέλα διαφορετικών Θέσεων σε πολυεθνικό περιβάλλον, υπηρετώντας εξειδικευμένες υπηρεσίες πέντε αστέρων. 

Aπό τις αρχές του 2022 έχω την τιμή να είμαι Προέδρος Ευρώπης του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΕΗΜΑ) και Προέδρος της Αποστολής Ελλάδας και Κύπρου. 

Επίσης, ως Πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής των Βραβείων "Greek Hotel of the Year" το 2020 & 2021 και μέσω δημοσιεύσεων σε περιοδικά της ταξιδιωτικής βιομηχανίας και επισκέψεών μου σε διεθνή φόρουμ φιλοξενίας ως προσκεκλημένος ομιλητής, δεν σταματώ ν’αναζητώ νέα υψηλά επαγγελματικά πρότυπα.

Βιοπορίζομαι από τον τουρισμό και τη φιλοξενία, αλλά το να είσαι Διευθυντής ξενοδοχείου αποτελεί πάθος. Ο ιδιοκτήτης ενός ξενοδοχείου είναι ο επενδυτής, ο διευθυντής είναι ο ξενοδόχος.

Η μεγαλύτερη στιγμή της ζωής μου μετά την γέννηση των παιδιών μου, ήταν όταν το 2014 κέρδισα στη Γενεύη το διεθνούς κύρους αριστείο "European Hotel Manager of the Year Award" από τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΕΗΜΑ). Κι αυτό γιατί η αναγνώριση ήρθε από ομότιτλούς μου και επιστέγασε την άποψη που είχα διαμορφώσει από την αρχή των σπουδών μου.

Ο Διευθυντής ξενοδοχείου καλείται να πραγματοποιήσει το όνειρο των πελατών, να τους κάνει να ζήσουν μια μοναδική ιστορία.