ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κλαίρη Σεμερτζίδου

H Yogi που έχει σαν moto της πως "όλα γίνονται για κάποιο λόγο αρκεί να τον αποδέχεσαι και να προσπαθείς για το καλύτερο".

BIO

Yoga Tales by Κλαίρη Σεμερτζίδου

Ονομάζομαι Κλαίρη Σεμερτζίδου, γεννημένη τον Αύγουστο του 1986, αυθεντικό λιοντάρι, είμαι απόφοιτος του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από το τμήμα Φαρμακευτικής και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Με καταγωγή από το Κιλκίς και την Τρίπολη, γέννημα θρέμμα Κερατσινιώτισσα.

Στη ζωή μου δε μπορώ να επαναπαύομαι και κάπως έτσι γνώρισα και τη γιόγκα το 2008, μέσα από προσωπική αναζήτηση για μια διαφορετική σωματική άσκηση. Βαδίζοντας στο μονοπάτι της yoga την επιλέγω ως τρόπο ζωής, θεραπείας, σωματικής και ψυχικής πρακτικής. Μετά από εργαστήρια και σεμινάρια, το 2018 μαθητεύω δίπλα στον Μιχάλη Φιλίνη στη σχολή Ghyta Yoga School, όπου λαμβάνω το πρώτο πιστοποιητικό ολοκληρωμένης εκπαίδευσης Hatha Yoga από το Yoga Alliance (RYΤ200) για να ακολουθήσει έναν χρόνο μετά η πιστοποίηση στην ανώτερη εκπαίδευση δασκάλων Hatha Yoga (RYT500), πάλι με τον Μιχάλη Φιλίνη και την Μαρία Μαγκανάρη, στη σχολή "Πάνω Σκύλος. Παράλληλα με τα παραπάνω και με την καθοδήγηση της Νάνσυ Σταμπέλου, λαμβάνω και την πιστοποίηση στη γιόγκα εγκυμοσύνης (Prenatal Yoga). Μέχρι και σήμερα συνεχίζω να υπηρετώ την κοινότητα της γιόγκα και τον κλάδο της υγείας με συνεχή προσωπική αναζήτηση, σπουδές και πρακτική.

Το διάβασμα, η μουσική, τα ταξίδια και η διασκέδαση είναι αυτά που με γεμίζουν. Πιστεύω βαθιά πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο αρκεί να τον αποδέχεσαι και να προσπαθείς για το καλύτερο! Do whatever makes you feel Finebeing!