ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Γρηγόρης Λιασίδης

Ο General Manager / Chairman of Greece & Cyprus Marriott Business Council είναι ένας λαμπερός "οικοδεσπότης" που διαδίδει το νόημα της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας υποδεχόμενος τον επισκέπτη στο ξενοδοχείο, όπως θα τον υποδεχόταν στο σπίτι του, ανοίγοντάς του την ψυχή του.

BIO

Travel & Trends by Γρηγόρης Λιασίδης

Το όνομά μου είναι Γρηγόρης Λιασίδης και από μικρός είχα μια ιδιαίτερη αδυναμία στα ξενοδοχεία. Στα παιδικά μου μάτια ο κόσμος τους φάνταζε μαγευτικός, ένα πραγματικό παράθυρο στον κόσμο. Έτσι, συνειδητά επέλεξα να σπουδάσω και να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον χώρο αυτόν. Έβαλα στόχο να φτάσω στην κορυφή, είτε από άποψη ξενοδοχειακών brands, είτε από άποψη ιεραρχίας. Έτσι κι αλλιώς οι άνθρωποι που στελεχώνουν τις ομάδες ενός ξενοδοχείου είναι εκείνοι που μπορούν να χαρίσουν πραγματικά μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες.

Η πολυετής εμπειρία μου στο ξενοδοχειακό management μου έχει αποδείξει ότι αυτό που μας διακρίνει ως Έλληνες είναι το φιλότιμο, η ζεστασιά. Η φιλοξενία υπάρχει στο DNA μας και είναι καταπληκτικό όταν καταφέρνουμε να την περάσουμε στον επισκέπτη με ανθρώπινο και αυθεντικό τρόπο, χωρίς τη δουλοπρέπεια ή την ψυχρότητα που συναντούμε σε άλλους προορισμούς.

Το επάγγελμά μου μού έμαθε στην καθημερινή μου ζωή να εκτιμάω και να αναγνωρίζω την καλή ποιότητα ζωής και να την επιζητώ. Αναζητώ αυτά που είναι καλά για εμένα πραγματικά, αυτά που με κάνουν ευτυχισμένο, χωρίς να χάνομαι στην ικανοποίηση της εικόνας και των προσδοκιών που έχουν άλλοι για εμένα.

Με motto "Ισορροπημένη ζωή", τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική , πιστεύω πως πρέπει να αναζητούμε τις ισορροπίες που θα μας κάνουν ευτυχισμένους.