ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Δημήτρης Λαμπρινός

Ένας γεννημένος ιστιοπλόος-μουσικός που με τις σπουδές & την εμπειρία του στην Κυβερνοασφάλεια θα μας δείξει το FineBeing στην ψηφιακή μας ζωή.

BIO

The e-Stories by Δημήτρης Λαμπρινός

Ονομάζομαι Δημήτρης Λαμπρινός, είμαι γεννημένος τον Φλεβάρη του 1982 και έχω σπουδάσει Τεχνικός Τηλεπληροφορικής με εξειδίκευση στο Security Software Engineering και την Κυβερνοασφάλεια. Με καταγωγή από Χαλκιδική και τα φημισμένα Πυργαδίκια, μεγάλωσα στον Πειραιά. Οι δεσμοί μου με τη Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική παραμένουν ισχυροί ακόμα και τώρα.

Η ενασχόλησή μου με τους υπολογιστές και τα λογισμικά ήρθε κάπου στο 1996 όταν ο νονός μου (προγραμματιστής τότε, αλλά και τώρα) μου έδειξε ένα πρόγραμμα που είχε φτιάξει και έμεινα έκπληκτος από το πόσο "δυνατό" είναι αυτό το εργαλείο στα χέρια, αλλά κυρίως στο μυαλό ενός ανθρώπου. Έτσι μετά τις σπουδές μου και ολοκληρώνοντας την στρατιωτική μου θητεία στο ένδοξο Πολεμικό Ναυτικό, ξεκίνησε η επαγγελματική μου σταδιοδρομία σε κάποιες εταιρίες πληροφορικής. Το 2005 μεταπήδησα στον χώρο των Τηλεπικοινωνιών, στον τομέα της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας όπου εργάζομαι έως και σήμερα. Ωστόσο για "αύριο" δεν το υπόσχομαι…

Στα εφηβικά μου χρόνια με κέρδιζε η μουσική, περνώντας άπειρες ώρες στο υπόγειο του φίλου μου Αντρέα μαθαίνοντας κιθάρα. Η μουσική μού είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον και αν συνυπολογίσουμε το γεγονός πως έχω πληρωθεί για αυτό, τότε αυτοπροσδιορίζομαι ως επαγγελματίας μουσικός!

Η άλλη μου ιδιότητα είναι εκείνη του ιστιοπλόου. Αν και προέρχομαι από ναυτική οικογένεια, η ιστιοπλοΐα προέκυψε ξαφνικά πριν από περίπου 5 χρόνια. Νοιώθω σαν να την ξέρω από μικρό παιδί.

Το να έχουμε Finebeing κουλτούρα έχει πολλές διαστάσεις.  Το δικό μου "finebeing" είναι να προσδιορίζω τις μικρές χαρές της καθημερινότητάς μας. Ένα γευστικό ποτό, ένα νόστιμο πιάτο φαγητό φτιαγμένο με αγάπη, ένα όμορφο καινούριο τραγούδι, έναν παφλασμό από ένα κύμα, το χαμόγελο των ανθρώπων της οικογένειάς μας, το πείραγμα των φίλων μας.

Πόσα από όλα αυτά τα παραπάνω τα ζούμε καθημερινά; Σχεδόν όλα! So, let FineBeing be part of your happiness.