ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η ΤΣΑΝΤΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Η ΤΣΑΝΤΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Η ΤΣΑΝΤΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ;

10 Οκτωβρίου

Το καλοκαίρι μπορεί να έφυγε και να διανύουμε ήδη τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου, ωστόσο το γεγονός αυτό ούτε επηρεάζει αλλά ούτε και ανατρέπει το Νο1 γυναικείο αξεσουάρ. Η τσάντα ήταν, είναι και θα είναι (με οποιονδήποτε τρόπο) το "θησαυροφυλάκιο" μιας γυναίκας. Αν το καλοσκεφτείς, μια γυναίκα οπουδήποτε και να πάει θα κρατάει μια τσάντα. Θα είναι μικρή, μεσαία, μεγάλη, τσάντα ώμου, πλάτης, θαλάσσης… δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία! Πάντως σίγουρα θα την δεις να έχει την ανάγκη να χωρέσει και να κουβαλάει μαζί της αυτά που η ίδια χαρακτηρίζει ως "απαραίτητα".

Tο περιεχόμενο μιας γυναικείας τσάντας
Credits: @leisara-vsoo

Σε αντίθεση με εκείνη, οι άνδρες έχουν χαρακτηρίσει τις γυναικείες τσάντες ως "Χάος...βάζεις το χέρι σου μέσα και μπορεί να βγάλεις το οτιδήποτε!". Και εδώ που τα λέμε, μεταξύ μας, αυτή τους η άποψη δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα! Το περιεχόμενο μιας γυναικείας τσάντας είναι ένα θέμα που αξίζει από μόνο του ιδιαίτερη ανάλυση. Δεν θα σε αφήσω έτσι όμως! Παρακάτω θα διαβάσεις κάποιες ενδεικτικές προτάσεις για τα "Απολύτως Απαραίτητα".

Εύλογα όμως πιθανώς να σκεφτείς ότι κάθε τσάντα μπορεί να έχει διαφορετικό μέγεθος, άρα και διαφορετική χωρητικότητα. Με βάση αυτό λοιπόν, οι προτάσεις που σου έχω δεν είναι γενικές και αόριστες, αλλά αφορούν μια τσάντα μεσαίας διάστασης ή ακόμα πιο συγκεκριμένα τύπου Fendi baguette bag. Μιας και η επώνυμη αυτή τσάντα μετρά τα ίδια ακριβώς χρόνια ζωής με εμένα (est. 1997), αλλά και δεδομένου ότι ο γνωστός οίκος την επανακυκλοφόρησε φέτος το καλοκαίρι, δεν θα μπορούσα να παραλείψω την αναφορά.


Ποια είναι τα 5 αντικείμενα που τελικά αξίζουν μια θέση μέσα στην τσάντα σου;

Πάρε χαρτί και μολύβι λοιπόν και κράτα σημειώσεις, έτσι ώστε να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να μπεις στον προβληματισμό. Έχουμε:

1. Κλειδιά

Είτε είναι του σπιτιού σου, του γραφείου σου ή του αυτοκινήτου σου, τα κλειδιά σου είναι σίγουρα το πρώτο πράγμα που αξίζει την θέση του στην τσάντα σου και δικαιολογημένα! Που θα πας χωρίς κλειδιά;

Κλειδιά σε διαφορετικά χρώματα
Credits: @florian-berger

Εξαιρείται η περίπτωση που θα είναι κάποιος σίγουρα μέσα να σου ανοίξει, ή η πιθανότητα να διανυκτερεύσεις κάπου αλλού, αλλά και πάλι εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα φρόντιζα να είμαι παντελώς ανεξάρτητη και να μην βασίζομαι σε τρίτους!

2. Κινητό & Power Bank

Για το κινητό νομίζω πως δεν έχω να πω και πολλά… άλλωστε λίγο πολύ για όλους μας αποτελεί πλέον προέκταση του χεριού μας και δεν είναι από αυτά που συνήθως ξεχνάμε να έχουμε μαζί μας. Έχω να σου προτείνω όμως και κάτι συμπληρωματικό του που ξέρω ότι έχει συμβεί τουλάχιστον μια φορά σε όλους μας. Θυμάσαι εκείνη τη ΜΙΑ φορά που χρειαζόσουν το κινητό σου όσο ποτέ και είχε κλείσει από μπαταρία; (Story of my life !!!) Για τον λόγο αυτό έχω να σου προτείνω να έχεις πάντα μαζί σου ένα φορτισμένο και γεμάτο power bank, ώστε να αποφεύγονται τέτοια απρόσμενα γεγονότα. Και για τους πιο stylish από εσάς, μην αγχώνεστε! Υπάρχουν παντού στην αγορά power bank τα οποία είναι τόσο όμορφα και κομψά που μοιάζουν με κοσμήματα ή καλλυντικά !

Chanel power bank

3. Θήκη για κάρτες / Χρήματα

Η συγκεκριμένη πρόταση έχει ''λύσει" τα χέρια πολύ κόσμου και είναι μια τακτική που έχει καθιερωθεί πλέον και στο εξωτερικό. Δεν χρειάζεται να έχεις πάντα μαζί σου πορτοφόλι, το οποίο συχνά έχει και κάποιον όγκο, αλλά ούτε και να κουβαλάς πάνω σου πάντα μετρητά. Μια κομψή θήκη με τις κάρτες σου μέσα είναι αρκετή για να κάνεις τις συναλλαγές σου όπου χρειαστεί.

**Extra Tip: Μια επιπλέον συμβουλή που θα σου έδινα εγώ είναι να βάλεις και ένα χαρτονόμισμα μέσα στη θήκη σου, (10/20/50 ευρώ) το οποίο όμως δεν θα χρησιμοποιείς και θα είναι στην κυριολεξία για περίπτωση ανάγκης!

Μαύρη θήκη για κάρτες
Credits: gr.pinterest.com/pin/378020962483875217/

4. Άρωμα travel size

Νομίζω πως κάθε θηλυκό θέλει να μυρίζει αλλά και να αισθάνεται όμορφα! Η χρήση ενός ωραίου αρώματος προσέδιδε από πάντα αυτοπεποίθηση και δυναμισμό στις γυναίκες, είτε πηγαίνουν το πρωί στη δουλειά τους είτε σε κάποια βραδινή τους έξοδο. Πολλές φορές όμως η σύγχρονη γυναίκα μιας μεγαλούπολης θα βρεθεί αντιμέτωπη με το να φύγει από το σπίτι της το πρωί και να αναγκαστεί να επιστρέψει ξανά μια και καλή το βράδυ, επομένως η ωραία της μυρωδιά μέσα στη μέρα χάνεται. Η ανανέωση λοιπόν με δυο τρεις ψεκασμούς είναι απαραίτητη. Τα αρώματα σε μικρά μπουκαλάκια και ταξιδιωτικό μέγεθος είναι ιδανικά για να υπάρχουν πάντα μέσα στην τσάντα σου. Αγόρασε ένα, έχε το πάντα εκεί και θα με θυμηθείς!

Άρωμα σε travel-size
Credits: gr.pinterest.com/pin/5981411992494965/

5. Κραγιόν / Lipstick

Τέλος, δεν μπορούμε να αναλύουμε το ζήτημα "γυναικεία τσάντα" αν δεν αναφερθούμε σε κάποιο από τα ΑΜΕΤΡΗΤΑ καλλυντικά της. Όλα είναι σημαντικά. Όλα έχουν τον ρόλο τους. Ωστόσο, όπως καταλαβαίνεις είναι αδύνατο να κουβαλάς παντού μαζί σου ολόκληρο το μπουντουάρ σου. Δεδομένου λοιπόν ότι πριν από την οποιαδήποτε έξοδό σου έχεις ήδη πραγματοποιήσει και ολοκληρώσει το φαντασμαγορικό σου μακιγιάζ, το μόνο που χρειάζεται να πάρεις μαζί σου είναι το κραγιόν που χρησιμοποίησες. Αναμφίβολα κυκλοφορούν πολλά στην αγορά, ορισμένα μάλιστα είναι και ανεξίτηλα που δεν βγαίνουν ούτε μετά από μεγάλη προσπάθεια, όμως είναι το μοναδικό πράγμα που ίσως ξεθωριάσει με το πέρασμα των ωρών.

Κόκκινο κραγιόν ανοιγμένο μπροστά από ένα παράθυρο
Credits: @laura-chouette